Brak produktów
Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika? Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa. Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
| Autor | Siegfried Brenneis |
| ISBN | 978-83-271-2676-4 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2023, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | Publicat |
| Data premiery | 2023-04-26 |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 160 |
| Cena detaliczna netto | 47.52 |
| Cena detaliczna brutto | 49.90 |
| Format | 223x170 mm |