Brak produktów
Claudia Roden przez ostatnie 40 lat napisała ponad 20 książek kulinarnych. Otworzyła przed nami podwoje cudownego świata oliwy z oliwek, syropu z granatów czy harissy z płatkami róż, na zawsze odmieniając podejście do gotowania i jedzenia. W nowym zbiorze przystępnych przepisów dzieli się wspomnieniami ze swojego pełnego podróży życia. Prezentuje różnorodne smaki i aromaty śródziemnomorskich potraw - nieskomplikowanej, cudownej kuchni słońca, która powinna gościć na naszych stołach jak najczęściej.
| Autor | Claudia Roden, Bartłomiej Kaftan |
| ISBN | 9788380328402 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2022, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Wielka Litera |
| Data premiery | 2022-11-09 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 320 |
| Cena detaliczna netto | 76.18 |
| Cena detaliczna brutto | 79.99 |
| Format | 230x190 mm |