Brak produktów
Orgia smaków, która pobudza zmysły i poprawia nastrój
nie tylko dla wielbicieli marihuany
Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione.
Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany.
Dzięki tej książce:
dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować,
poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach a są to sny piękne
| Autor | Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz |
| ISBN | 9788324073719 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2021, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Koncept |
| Data premiery | 2021-05-05 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 256 |
| Cena detaliczna netto | 66.66 |
| Cena detaliczna brutto | 69.99 |
| Format | 241x173 mm |