Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Fakt poradnik. Przetwory Zobacz większe

Fakt poradnik. Przetwory

Autor:  Anna Książek
Wydawca: Ringier Axel Springer Polska



Kliknij i napisz własną opinię >>

9,08 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Dżemy czy korniszony ze sklepu nie dorównują smakiem tym przygotowywanym przez nasze babcie. Proponujemy naszym Czytelnikom poradnik zawierający prawie 100 przepisów na pikle, sałatki, marynaty, dżemy, konfitury, marmolady, powidła, kompoty i soki, a także półprodukty do innych potraw. Dodatkowo w poradniku można znaleźć: podstawowe informacje o niezbędnym sprzęcie do przygotowywania przetworów, zasady i rodzaje pasteryzacji, zalecenia dotyczące przechowywania przetworów, kalendarz sporządzania przetworów z różnych owoców i warzyw.

Autor Anna Książek
ISBN 9788380911666
Rok wydania oprawa: broszurowa
Wydawnictwo Ringier Axel Springer Polska
Oprawa broszurowa
Ilość stron 96
Cena detaliczna netto 10.19
Cena detaliczna brutto 10.70
Format 210x145 mm

Napisz recenzję

Fakt poradnik. Przetwory

Fakt poradnik. Przetwory