Brak produktów
Jeżeli chcesz wiedzieć, jak wykonać tradycyjne oraz nowe, oryginalne przetwory z owoców (np. gruszki, jabłka, śliwki, arbuzy, truskawki) i jagód (np. jeżyny, borówki, jarzębina), to książka dla Ciebie.
Znajdziesz tu ciekawe pomysły na: marynaty, konfitury, dżemy, marmolady, kompoty, słodkie desery, nalewki, likiery, soki oraz dowiesz się, jak przechowywać je w postaci świeżej i przetworzonej (np. suszone czy mrożone) oraz jakie mają właściwości lecznicze i spożywcze.
| Autor | praca zbiorowa |
| ISBN | 9788379933495 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | REA |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 112 |
| Cena detaliczna netto | 14.19 |
| Cena detaliczna brutto | 14.90 |
| Format | 15,8x22,8 cm |