Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Łódzka kuchnia regionalna Zobacz większe

Łódzka kuchnia regionalna

Autor:  Agata Zarębska, Izabella Borowska
Wydawca: Księży Młyn Dom Wydawniczy



Kliknij i napisz własną opinię >>

36,17 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Kuchnia regionu łódzkiegoto wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną wyprawę po smakach regionu. Tym razem wyruszają poza granice ziemi obiecanej do miasteczek i wsi, w których na co dzień pielęgnuje się kulinarne dziedzictwo, produkując i wytwarzając tradycyjne przysmaki w sposób niezmieniony od dziesięcioleci.
Poznajcie regionalne produkty, z których słynie województwo łódzkie, i zobaczcie, jak niezwykłe potrawy można z nich przygotować. Pomogą w tym szefowie kuchni najlepszych restauracji w regionie, którzy z produktów często zapomnianych lub pomijanych w codziennym gotowaniu przyrządzili dania, które skradną wasze podniebienia. Sprawdźcie, jak wspaniale może smakować prosta wodzianka, dowiedzcie się, czym jest trzepka i przekonajcie się, że nawet zwykły chrzan może stać się gwiazdą obiadu.
Książka prezentuje blisko 30 przepisów na dania przyrządzone z produktów wytwarzanych tradycyjnie w województwie łódzkim. To nowoczesne, ciekawe propozycje, które pozwolą wam na nowo odkryć kulinarne bogactwo regionu.

Autor Agata Zarębska, Izabella Borowska
ISBN 9788377293683
Rok wydania Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo Księży Młyn Dom Wydawniczy
Data premiery 2017-11-10
Oprawa twarda
Ilość stron 64
Cena detaliczna netto 47.52
Cena detaliczna brutto 49.90
Format 20,5x29 cm

Napisz recenzję

Łódzka kuchnia regionalna

Łódzka kuchnia regionalna