Brak produktów
Łasuchy i Słodyczoholicy!
Jeśli na widok blondie z cieciorki źrenice same się wam rozszerzają, a daktylowa nutella trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was idealną książkę Słodką kuchnię roślinną Idy Kulawik,
Zapomnijcie o całych dniach spędzonych w kuchni i godzinach oczekiwań na kulinarną przyjemność. Słodka kuchnia roślinna zawiera niezwykle proste, tanie i szybkie w wykonaniu przepisy na słodkości bez nabiału, na bazie pełnowartościowych naturalnych produktów: orzechów, suszonych owoców, roślin strączkowych, mąk pełnoziarnistych i bezglutenowych.
W książce znajdziecie przepisy między innymi na:
wypieki,
ciasta na zimno,
lody,
trufle i praliny,
batoniki bez glutenu, białej mąki czy rafinowanego cukru.
To potrawy dla wegan, alergików, dzieci, dla dbających o zdrowie i szukających ciekawostek kulinarnych oraz dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się deserami bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia.
Przekonacie się, że słodkości mogą być bogate w błonnik, zdrowe tłuszcze, białko, witaminy, minerały i przeciwutleniacze.
Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, czy tylko kulinarnie eksperymentujesz, będziesz oczarowany Słodką kuchnią roślinną. Wszystko smakuje wybornie, wygląda apetycznie, rozpieszcza zmysły i służy zdrowiu. Zdaje się, że właśnie odkrywasz przyjemność idealną!
| Autor | Ida Kulawik, Kinga Błaszczyk-Wójcicka |
| ISBN | 9788375796438 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Galaktyka |
| Data premiery | 2017-10-30 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 176 |
| Cena detaliczna netto | 47.52 |
| Cena detaliczna brutto | 49.90 |
| Format | 19,2x25,2 cm |