Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Księga mięsa Zobacz większe

Księga mięsa

Autor:  Monika Schuster, Sabine Schlimm, Sabine Knappe, S
Wydawca: Olesiejuk Sp. z o.o.



Kliknij i napisz własną opinię >>

47,55 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Lepiej rzadziej, ale dobrze!
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!

AutorMonika Schuster, Sabine Schlimm, Sabine Knappe, S
ISBN9788378446118
Rok wydaniaRok wydania: 2017, oprawa: twarda
WydawnictwoOlesiejuk Sp. z o.o.
Data premiery2016-10-27
Oprawatwarda
Ilość stron240
Cena detaliczna netto57.05
Cena detaliczna brutto59.90
Format250x270 mm

Napisz recenzję

Księga mięsa

Księga mięsa