Brak produktów
Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar, kotlet czy pulpet lub w barszczu? Dla smakoszy istny raj, a dla podniebienia nie lada uczta. Wiadomo bowiem, że śledź najlepiej pasuje do schłodzonego alkoholu, więc dodatkowo proponujemy podstawowe przepisy na domową wódkę.
| Autor | Bogumił Kot, Grażyna Uścińska |
| ISBN | 9788379932252 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2016, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | REA |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 144 |
| Cena detaliczna netto | 28.48 |
| Cena detaliczna brutto | 29.90 |
| Format | 16,5x23,5 cm |