Brak produktów
Książka poświęcona wykorzystaniu popularnych, łatwo dostępnych, dzikich roślin,
do przygotowywania zdrowych, smacznych, a zarazem wyrafinowanych potraw.
Znajdziemy tu opowieści o roślinach, które warto wykorzystać w kuchni,
ich smakach, walorach odżywczych i oddziaływaniu na nasz organizm.
Dowiemy się, w jakich porach roku je zbierać oraz w jaki sposób zachowywać
ich walory na dłużej. Co robić, aby je mieć w kuchni niezależnie od sezonu zbiorów,
czyli jak suszyć, kwasić, kisić, smażyć i nastawiać nalewki.
| Autor | Grażyna i Jarosław Uścińscy |
| ISBN | 9788379931613 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2016, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | REA |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 440 |
| Cena detaliczna netto | 57.05 |
| Cena detaliczna brutto | 59.90 |
| Format | 20,5x25,5 cm |