Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska Zobacz większe

Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska

Autor:  Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Wa
Wydawca: REA



Kliknij i napisz własną opinię >>

46,50 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach - i to nie tylko przy flambirowaniu - iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:♦ krojeniu i filetowaniu,♦ flambirowaniu,♦ marynowaniu,♦ specjalnym nakrywaniu stołu,♦ podawaniu serów,♦ przygotowywaniu i podawaniu kawy.

AutorWilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Wa
ISBN9788375445961
Rok wydaniaRok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
WydawnictwoREA
Data premiery2013-03-20
Oprawabroszurowa
Ilość stron248
Cena detaliczna netto57.15
Cena detaliczna brutto60.01
Format20,5x27 cm

Napisz recenzję

Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska

Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska