Brak produktów
Wegańskie pyszności to wymarzona pomoc dla osób stawiających pierwsze kroki w świecie kuchni wegańskiej, choć nie tylko. Dunja Gulin, szefowa kuchni oraz doświadczona dietetyczka prowadząca kursy zdrowego gotowania, w przystępny sposób wyjaśnia główne składniki diety wegańskiej oraz roślinne zamienniki mięsa i nabiału. Pod jej kierownictwem przygotowanie pysznych dań stanie się łatwe i przyjemne, a efekty począwszy od zdrowych śniadań i obiadów po coś słodkiego po prostu palce lizać! O autorze: Dunja Gulin zyskała swoje pierwsze kulinarne doświadczenie w Istrii, podglądając przy pracy dziadków, rodziców, ciotki i sąsiadów. Zafascynowana zdrowym odżywianiem uczestniczyła w szkole naturalnego gotowania i asystowała wielu szefom kuchni w Chorwacji i za granicą. Od dziewięciu lat sama jest kucharką i prowadzi zajęcia ze zdrowego gotowania. Pisze też książki kucharskie, m.in. The Vegan Baker oraz Raw Food Kitchen.
| Autor | Dunja Gulin |
| ISBN | 9788362103713 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2014, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Fundacja Źródła Życia |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 144 |
| Cena detaliczna netto | 45.71 |
| Cena detaliczna brutto | 48.00 |
| Format | 19,5x24 cm |