Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Kuchnia wegańska na cztery pory roku w.2023 Zobacz większe

Kuchnia wegańska na cztery pory roku w.2023

Autor:  Ewa Sypnik-Pogorzelska, Magdalena Jarzynka-Jendrz
Wydawca: RM



Kliknij i napisz własną opinię >>

33,59 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Dieta wegańska wcale nie musi być jednostajna. Wystarczy, że odkryjesz bogactwo darów każdej z pór roku. Wiosenne warzywa liściaste, letnie zioła, jesienne owoce, zimowe bulwy... Matka Natura dba o różnorodność naszego jadłospisu. Wystarczy tylko wyczuć jej rytm. Sezonowość to klucz do prawidłowo zbilansowanej diety. Warto zwracać na nią uwagę przy robieniu zakupów. Dzięki temu mamy szansę na zdrowsze życie i wspomagamy lokalnych wytwórców. Dzięki tej książce dowiesz się, jak tego dokonać. Znajdziesz tu informacje o: korzyściach płynących ze stosowania diety wegańskiej, makro- i mikroskładnikach w żywieniu weganina, źródłach białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów, składnikach niedoborowych w diecie wegańskiej i sposobach ich uzupełnienia oraz przepisy na wyjątkowe wegańskie dania z uwzględnieniem produktów sezonowych. Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to dyplomowane dietetyczki z powołaniem i założycielki Poradni Dietetycznej Dietosfera. Autorki licznych książek i artykułów. Występowały w programach poradnikowych i lifestylowych dla telewizji Kuchnia+, Polsat i TVN.

Autor Ewa Sypnik-Pogorzelska, Magdalena Jarzynka-Jendrz
ISBN 9788381517942
Rok wydania Rok wydania: 2023, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo RM
Oprawa broszurowa
Ilość stron 192
Cena detaliczna netto 47.61
Cena detaliczna brutto 49.99

Napisz recenzję

Kuchnia wegańska na cztery pory roku w.2023

Kuchnia wegańska na cztery pory roku w.2023