Zobacz większe

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Autor:  Emiliano Castagna
Wydawca: Pascal



Kliknij i napisz własną opinię >>

49,99 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z

Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i 'Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!

Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!

Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!

AutorEmiliano Castagna
ISBN9788383171777
Rok wydaniaRok wydania: 2023, oprawa: twarda
WydawnictwoPascal
Data premiery2023-11-08
Oprawatwarda
Ilość stron288
Cena detaliczna netto76.18
Cena detaliczna brutto79.99
Format235x163 mm

Napisz recenzję

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna