Brak produktów
Starasz się zdrowo odżywiać. Czytasz etykiety i skład produktów? Czy jednak wiesz co oznaczają wszystkie E-? Czym jest skrobia modyfikowana? Co to jest maltodekstryna i czy szkodzi? Autor ujawnia szokującą prawdę o chemii w jedzeniu oraz skutkach nadmiernego spożywania barwników spożywczych, sztucznych dodatków i polepszaczy smaku. Chemia w w diecie zwiększa ryzyko nowotworów, sprzyja też powstawaniu chorób układu krążenia i trawiennego, alergii i stanów zapalnych. Z książki dowiesz się jakie choroby wywołuje Cola Light i aspartam. Dowiedz się, co o dodatkach do żywności sądzą eksperci. Książka zawiera też szczegółową listę chemicznych dodatków, wraz z produktami i skutkami dla organizmu. Od teraz będziesz wiedział, jak uniknąć chemii w jedzeniu.
| Autor | Hans-Ulrich Grimm |
| ISBN | 9788382721034 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2021, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | Vital |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 352 |
| Cena detaliczna netto | 61.52 |
| Cena detaliczna brutto | 64.60 |