Brak produktów
Przysmaki z różnych zakątków świata zamknięte w lunchboksie!
160 przepisów na oryginalne śniadania, lunche, desery i dania do termosu.
Malwina Bareła zabierze cię w najodleglejsze zakątki świata, by przygotować przepyszne posiłki z łatwo dostępnych składników. Jeżeli chciałbyś gotować wegetariańsko, autorka zaproponuje ci smaczne zamienniki. Nie musisz martwić się o liczenie kalorii ani makroskładników - niezbędne informacje znajdziesz przy każdym przepisie. Nie lubisz marnować jedzenia? Wskazówki zero waste pomogą ci łatwo poradzić sobie z problemem.
Na końcu książki znajdziesz praktyczne indeksy, które są idealnym narzędziem do planowania posiłków i meal prepu.
Malwina Bareła
Autorka bloga Filozofia Smaku, w swoim życiu kieruje się japońską filozofią bento. Wie, że jesteśmy tym, co jemy, a jedzenie przygotowujemy nie tylko dla żołądka, ale również dla oczu.
| Autor | Malwina Bareła |
| ISBN | 9788324086924 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Koncept |
| Data premiery | 2024-09-11 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 388 |
| Cena detaliczna netto | 66.66 |
| Cena detaliczna brutto | 69.99 |
| Format | 234x169 mm |