Brak produktów
W kuchni wegetariańskiej nigdy nie jest nudno!
To świat pełen różnorodnych smaków, kolorów i aromatów. Wszystko dzięki warzywom tym znanym od lat, jak marchewka, papryka czy ziemniaki, i tym mniej popularnym, egzotycznym jak fenkuł, okra czy kolokazja, ale dostępnym dziś także w naszych sklepach.
W tej bogatej w smaki klasycznej książce kucharskiej znajdziesz ponad 250 oryginalnych przepisów na dania wegetariańskie z całego świata od kuchni śródziemnomorskiej przez przepisy rodem z Karaibów, Ameryki Południowej i Orientu aż po niezwykłe dania północnoafrykańskie. Południowoamerykańska zupa z awokado lub turecka z soczewicy, grecka sałatka horiatiki, bataty z ananasem po hawajsku brzmi pysznie, a smakuje jeszcze lepiej.
Arto der Haroutunian podpowie ci, jak bazując na warzywach, strączkach, ziołach, nasionach i orzechach, jeść zdrowo, kolorowo i różnorodnie.
| Autor | Arto der Haroutunian |
| ISBN | 9788384000274 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | RM |
| Data premiery | 2025-06-11 |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 288 |
| Cena detaliczna netto | 47.61 |
| Cena detaliczna brutto | 49.99 |
| Format | 164x229 mm |