Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.5 Zobacz większe

Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.5

Autor:  Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Wydawca: CeDeWu



Kliknij i napisz własną opinię >>

60,93 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Kompletny poradnik nowoczesnej obsługi kelnerskiej - praktyka, kompetencje, sprzedaż. Piąte, rozszerzone wydanie pierwszej na polskim rynku książki poświęconej profesjonalnej obsłudze kelnerskiej koncentruje się na kluczowych kompetencjach:umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych. Autorki łączą teorię z praktyką, wzbogacając tekst ćwiczeniami "na żywo", scenkami szkoleniowymi, przykładami dobrych praktyk i wywiadami z uznanymi restauratorami. Czytelnik znajdzie tu: różnice między kelnerem przeciętnym a wybitnym - postawy, cechy, nawyki, rolę kelneragospodarza i doradcy kulinarnego, narzędzia sprzedaży sugestywnej i techniki crosssellingu, kompletny scenariusz obsługi gościa od powitania po pożegnanie, typologie klientów, zasady obsługi oraz metody radzenia sobie w sytuacjach konfliktowych, wskazówki dla menedżerów sali dotyczące rekrutacji, motywowania i oceny personelu. Książka jest przeznaczona dla: studentów i słuchaczy szkół gastronomicznych, kelnerów, barmanów, sommelierów pragnących podnieść kwalifikacje, właścicieli i menedżerów restauracji, hoteli, firm cateringowych, trenerów i konsultantów branży hospitality.

Autor Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
ISBN 9788381029827
Rok wydania Rok wydania: 2025, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo CeDeWu
Data premiery 2025-07-08
Oprawa broszurowa
Ilość stron 234
Cena detaliczna netto 57.14
Cena detaliczna brutto 60.00
Format 145x12 mm

Napisz recenzję

Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.5

Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.5