Brak produktów
Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horacea Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę. Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.
| Autor | Raisson Horace-Napoleon |
| ISBN | 9788383250625 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2023, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Słowo / Obraz Terytoria |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 256 |
| Cena detaliczna netto | 61.90 |
| Cena detaliczna brutto | 65.00 |
| Format | 170x140 mm |