Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów.. Zobacz większe

Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów..

Autor:  praca zbiorowa
Wydawca: Jedność



Kliknij i napisz własną opinię >>

86,11 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....


Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?


Le Cordon Bleu(R) otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!


Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.


Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.


Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.


210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU


Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu(R) to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.

Autor praca zbiorowa
ISBN 9788383533025
Rok wydania Rok wydania: 2025, oprawa: twarda
Wydawnictwo Jedność
Cena detaliczna netto 122.86
Cena detaliczna brutto 129.00

Napisz recenzję

Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów..

Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów..