Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Tradycje kulinarne Norwegii Zobacz większe

Tradycje kulinarne Norwegii

Autor:  Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Wydawca: Hanami



Kliknij i napisz własną opinię >>

64,31 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Zapierające dech fiordy i piękno przyrody, a jednocześnie trudne warunki geograficzne. Norwegia to kraj, którego mieszkańcy przez lata pokonując wszelkie trudności i wspierając się wzajemnie, stworzyli unikatową kulturę kulinarną. To kraina nabiału, ryb, owoców morza, słodkich wypieków, a także kawy. Warto się przekonać, że to kierunek podróży dla wszystkich szukających mniej znanych smaków.

"Tradycje kulinarne Norwegii" to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawcy, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.


Partnerami projektu są: Ambasada Królestwa Norwegii w Warszawie, Arctic Paper, Fundacja Bunkatura, Instytucja Kultury Samorządu Województwa Pomorskiego i Nadbałtyckie Centrum Kultury w Gdańsku.

Autor Magdalena Tomaszewska-Bolałek
ISBN 9788365520845
Rok wydania Rok wydania: 2022, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo Hanami
Cena detaliczna netto 70.00
Cena detaliczna brutto 73.50

Napisz recenzję

Tradycje kulinarne Norwegii

Tradycje kulinarne Norwegii