Brak produktów
| 1x | Udało się!... | -13,99 zł |
Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżnorodniejszych otwartych kanapek. W codziennej diecie nie brakuje dań z wieprzowiny, śledzi oraz kawy. Każdy przystanek podróży po Półwyspie Jutlandzkim i duńskich wyspach to odkrywanie nowych oblicz smaku.
Tradycje kulinarne Dani to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawczyni, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.
| Autor | Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
| ISBN | 9788367799041 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2023, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | Hanami |
| Cena detaliczna netto | 73.00 |
| Cena detaliczna brutto | 76.65 |