Brak produktów
Sposób, w jaki się odżywiamy, ma ogromny wpływ na nasz organizm. Dotyczy to także układu odpornościowego. Nieprawidłowo dobrane składniki odżywcze, nieodpowiedni sposób przyrządzania potraw lub zbyt bogata w tłuszcze dieta - powodują osłabienie naszej naturalnej odporności. Autorka podaje podstawowe zasady przygotowywania racjonalnych posiłków, uwzględniając potrzeby osób, które zmagają się z chorobami nowotworowymi. Główną część książki stanowią przepisy na potrawy, które wspomagają układ odpornościowy.
| Autor | Zofia Wieczorek-Chełmińska |
| ISBN | 9788320043471 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | PZWL |
| Data premiery | 2012-03-05 |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 232 |
| Cena detaliczna netto | 99.06 |
| Cena detaliczna brutto | 104.01 |
| Format | 205x148 mm |