Brak produktów
Proste i przemyślane przepisy, które pomagają na nowo połączyć się z naturą i rytmem pór roku.
Julius Roberts, kucharz i farmer (pierwsze pokolenie rolników w rodzinie), dzieli się sielskimi opowieściami z życia na farmie.
PRZY WIEJSKIM STOLE to kuchnia domowa w najlepszym, nieskomplikowanym wydaniu - kilka dobrych składników na talerzu, zestawionych z łatwością i radością.
Znajdziesz tu przepisy na każdą porę roku:
zima: elegancka, bezpretensjonalna kolacja z pieczoną dynią, mozzarellą, orzechami laskowymi i szałwią czy treściwy gulasz z kiełbasy
wiosna: pieczona ryba z ziołami i szparagami, kurczak pieczony na cytrynie, koprze włoskim i ziemniakach oraz duszona jagnięcina z kaszą jęczmienną
lato: makaron z cukinią, galette z ratatouille i parowany biszkopt z morelami
jesień: rzadko spotykane dania jak tost z wędzonym łupaczem i porem oraz pstrąg smażony na patelni z puree i sosem szpinakowym
| Autor | Julius Roberts |
| ISBN | 9788384252949 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Buchmann |
| Data premiery | 2025-10-15 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 320 |
| Cena detaliczna netto | 95.23 |
| Cena detaliczna brutto | 99.99 |
| Format | 235x190 mm |