Brak produktów
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
| Autor | Grzegorz Drużbański |
| ISBN | 9788382745160 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Dragon |
| Data premiery | 2025-10-22 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 240 |
| Cena detaliczna netto | 52.33 |
| Cena detaliczna brutto | 54.95 |
| Format | 240x165 mm |