Brak produktów
Do wzrostu popularności domowego wypieku chleba przyczyniło się pojawienie się specjalnych, łatwo dostępnych urządzeń. Mimo to wielu amatorów świadomie nie korzysta z tego rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o większą satysfakcję, kiedy na stole pojawia się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek. Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych czytelników najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.
| Autor | Andrzej Fiedoruk |
| ISBN | 9788382745085 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Dragon |
| Data premiery | 2025-11-12 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 112 |
| Cena detaliczna netto | 33.29 |
| Cena detaliczna brutto | 34.95 |
| Format | 170x249 mm |