Brak produktów
Coraz częściej szukamy zdrowej alternatywy dla powszechnie oferowanych produktów spożywczych. Często kupujemy w punktach ze zdrową żywnością lub na targu. Rozglądamy się za produktami dobrymi, bez konserwantów, zawierających wartości odżywcze i smak. Z coraz większą chęcią podejmujemy się również domowej produkcji pieczywa, wędlin, dżemów czy masła i serów.
Trudno bowiem o większą satysfakcję niż pojawiające się na stole aromatyczne i - przede wszystkim - zdrowe potrawy przygotowane przez nas samych.
Zgromadzone w książce informacje zaznajomią Czytelnika z zasadami odpowiedniego doboru surowca i różnorodnymi sposobami ich obróbki. Nagrodą za cierpliwość i włożony trud z pewnością będzie niezwykły zapach i smak przygotowywanych posiłków.
| Autor | praca zbiorowa |
| ISBN | 9788382745337 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Dragon |
| Data premiery | 2025-10-22 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 368 |
| Cena detaliczna netto | 142.81 |
| Cena detaliczna brutto | 149.95 |
| Format | 283x206 mm |