Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marn Zobacz większe

Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marn

Autor:  Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan
Wydawca: PZWL



Kliknij i napisz własną opinię >>

92,40 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

"Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia" to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności:

Skala marnowania żywnościKonsekwencje marnowania żywnościPrzeciwdziałanie zjawisku marnowania żywnościPodstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywnościCzynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywaniaZmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywaniaWarunki przechowywania żywności - wskazówki dla konsumentaSposoby ograniczania marnowania żywności

Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.

Autor Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan
ISBN 9788301233907
Rok wydania Rok wydania: 2024, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo PZWL
Data premiery 2024-02-28
Oprawa broszurowa
Ilość stron 200
Cena detaliczna netto 75.24
Cena detaliczna brutto 79.00
Format 208x150 mm

Napisz recenzję

Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marn

Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marn