Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Dietetyka w transplantologii Zobacz większe

Dietetyka w transplantologii

Autor:  Paulina Borek-Trybała
Wydawca: PZWL



Kliknij i napisz własną opinię >>

108,91 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

"Dietetyka w transplantologii" to pierwszy w Polsce tak kompleksowy przewodnik dietetyczny dla pacjentów przed i po przeszczepie - opracowany przez doświadczonego dietetyka klinicznego.


Książka nie tylko wprowadza w kulisy transplantologii, ale przede wszystkim pokazuje kluczową rolę żywienia w powodzeniu całego procesu.


Z publikacji można dowiedzieć się, jak odżywiać się przed przeszczepem, aby wzmocnić organizm, oraz jak komponować dietę po zabiegu, by wspierać gojenie, chronić przeszczepiony narząd i cieszyć się lepszym zdrowiem przez lata.


Przejrzyste schematy, gotowe plany posiłków, specjalistyczne zalecenia dla różnych typów przeszczepów oraz wskazówki oparte na aktualnych badaniach czynią z tej książki nieocenione źródło wiedzy nie tylko dla pacjentów i opiekunów, lecz także dla lekarzy, pielęgniarek i dietetyków klinicznych.


To nie jest zwykły poradnik - to przewodnik po zdrowiu, który może zmienić życie po przeszczepie.

Autor Paulina Borek-Trybała
ISBN 9788301244002
Rok wydania Rok wydania: 2025, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo PZWL
Cena detaliczna netto 94.29
Cena detaliczna brutto 99.00

Napisz recenzję

Dietetyka w transplantologii

Dietetyka w transplantologii