Brak produktów
Praktyczny poradnik zawierający najnowsze informacje na temat najczęściej występujących zatruć bakteryjnych, wirusowych oraz chorób pasożytniczych przewodu pokarmowego. Znajdziesz tu najważniejsze wiadomości o salmonelli, E. coli, gronkowcach, zatruciu jadem kiełbasianym, listeriozie, wirusowym zapaleniu wątroby typu A, rotawirusach, zatruciach grzybami i mikotoksynami, zatruciu alkoholem etylowym, tasiemczycach, włośnicy, motylicy wątrobowej, glistnicy, owsicy, biegunce i Helicobacter pylori. Znajdziesz tu przyczyny zatruć, informacje o profilaktyce, wskazówki, jak postępować, co jeść, a czego nie jeść.
| Autor | Wilkosz Anna |
| ISBN | 9788377743126 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | LITERAT |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 32 |
| Cena detaliczna netto | 4.88 |
| Cena detaliczna brutto | 5.12 |
| Format | 14,8x21 cm |