Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia Zobacz większe

Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia

Autor:  Jan Fiedurek
Wydawca: UMCS



Kliknij i napisz własną opinię >>

39,86 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Wiele leków pochodzenia roślinnego ma długą historię stosowania w tradycyjnej medycynie, czego dowodem są zioła, ekstrakty roślinne i olejki eteryczne. Żywność, jak i leki pochodzenia roślinnego mają również istotny wpływ na zdrowie i dobre samopoczucie. Ważne jest świadome i zrównoważone podejście do ich spożywania lub stosowania, z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb i ewentualnych reakcji organizmu.

Dostępne opracowania naukowe i popularnonaukowe powielają wiele błędnych stereotypów dotyczących związków odżywiania z powstawaniem różnych chorób i procesem starzenia. Nie znajdują one jednak potwierdzenia w wynikach badań. Głównym celem niniejszego opracowania jest charakterystyka prozdrowotnych składników żywności, które mają istotny wpływ na zachowanie zdrowia fizycznego i psychicznego do późnej starości.

Autor Jan Fiedurek
ISBN 9788322798614
Rok wydania Rok wydania: 2025, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo UMCS
Oprawa broszurowa
Ilość stron 312
Cena detaliczna netto 42.00
Cena detaliczna brutto 44.10
Format 240x172 mm

Napisz recenzję

Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia

Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia