Brak produktów
Wszystko, co warto wiedzieć o anemii! Anemia to jedno z największych wyzwań zdrowotnych naszych czasów. Książka w przystępny sposób objaśnia jej mechanizmy, analizuje przyczyny i skutki, a przede wszystkim daje konkretne wskazówki dotyczące zalecanych badań, diety czy suplementacji. Autorki obalają liczne mity związane z żelazem, bazując na aktualnej wiedzy naukowej. Znajdziesz tutaj również 50 przepisów na dania bogate w żelazo, które z łatwością włączysz do codziennego jadłospisu. Poradnik uzupełniają wywiady z zaproszonymi specjalistkami. Na najczęstsze pytania pacjentów odpowiadają: farmaceutka Laura Krumpholz (@nieanegdotycznie) ginekolożka dr n. med. Agnieszka Nalewczyńska (@drnalewczynska) trycholożka Karolina Czyżowska (@karolinaczyzowska) O AUTORKACH Anna Reguła - dyplomowana dietetyczka, edukatorka żywieniowa oraz autorka książek. Założycielka @niekoniecznie_dietetycznie, jednego z najpopularniejszych w Polsce profili na Instagramie o zdrowym odżywianiu. Zuzanna Woźniak - dietetyczka kliniczna, na co dzień pomaga przywracać zdrowie, dobre samopoczucie i odpowiedni poziom energii. Specjalizuje się między innymi w temacie anemii. Na Instagramie prowadzi konto @zuzannawozniak.dietetyk.
| Autor | Anna Reguła, Zuzanna Woźniak |
| ISBN | 9788327127518 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | Publicat |
| Data premiery | 2025-06-18 |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 256 |
| Cena detaliczna netto | 52.29 |
| Cena detaliczna brutto | 54.90 |
| Format | 240x165 mm |