Brak produktów
Kuchnia polska przez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, chociaż niewątpliwie zasługuje na uwagę i uznanie jako kuchnia dostatnia, smaczna, czasami nawet wyrafinowana, harmonijnie łącząca w sobie różne wpływy kulinarne i z upodobaniem wykorzystująca lokalne produkty sezonowe.
W tej książce kucharskiej Małgorzata Caprari prezentuje 375 przepisów współczesnej kuchni polskiej. Proponuje potrawy niezbyt pracochłonne, a zachowujące tradycyjne walory smakowe. To receptury, z których można korzystać na co dzień, ale też i na specjalne okazje. Wszystkie pozwalają docenić uroki polskiej sztuki kulinarnej.
Autor | Małgorzata Caprari |
ISBN | 9788381514576 |
Rok wydania | Rok wydania: 2021, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | RM |
Data premiery | 2021-05-31 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 288 |
Cena detaliczna netto | 28.56 |
Cena detaliczna brutto | 29.99 |
Format | 236x163 mm |