Brak produktów
Indie to kraj z bogatymi tradycjami wegetariańskimi, który może pochwalić się bardzo urozmaiconą kuchnią, z subtelnymi różnicami regionalnymi. W tej książce znalazły się przepisy między innymi na przepyszne pakory ze szpinaku, chrupki kalafior w sosie szafranowo-migdałowym, kofty z paneeru i ziemniaków oraz tradycyjny chana dal. Recepturom towarzyszą znakomite fotografie Davida Loftusa. Prezentując czytelnikowi 70 wspaniałych potraw, Roopa Gulati jednocześnie zdradza tajniki tradycyjnych technik gotowania oraz składników w kuchni indyjskiej. Charakterystyczne mieszanki przypraw umożliwią każdemu stworzenie prawdziwej wegetariańskiej uczty w stylu indyjskim w zaciszu własnego domu
| Autor | Roopa Gulati |
| ISBN | 9788327126467 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2022, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | Publicat |
| Data premiery | 2022-10-26 |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 176 |
| Cena detaliczna netto | 47.52 |
| Cena detaliczna brutto | 49.90 |
| Format | 240x165 mm |