Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022 Zobacz większe

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Autor:  Egon Binder
Wydawca: Multico



Kliknij i napisz własną opinię >>

19,50 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb

Autor Egon Binder
ISBN 9788377636152
Rok wydania Rok wydania: 2022, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo Multico
Oprawa broszurowa
Ilość stron 120
Cena detaliczna netto 28.48
Cena detaliczna brutto 29.90
Format 190x130 mm

Napisz recenzję

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022