Brak produktów

Wartość produktów: 20,32 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 1. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka: 19,35 zł
Zobacz większe

Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki..

Autor:  Sandor Ellix Katz
Wydawca: Kobiece



Kliknij i napisz własną opinię >>

53,68 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Nowe wydanie kulinarnego bestsellera Sztuka fermentacji!

Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym tylko w jednej książce! Sięgając po Sztukę fermentacji, zdobędziesz rzetelną i sprawdzoną wiedzę na ten temat.

Kisić można dosłownie każdą jadalną roślinę. Autor najpierw zapoznaje nas z historią fermentacji, przedstawia jej zalety i ogromne walory zdrowotne. Ostrzega przed trudnościami i podaje rozwiązania problemów, jakie najczęściej pojawiają się podczas fermentowania.

Sztuka fermentacji to również doskonały spis przepisów z całego świata: na kombuchę, pastę miso, natto, miody pitne, wino, czy ryby! Tak naprawdę kisić możemy wszystko pod warunkiem, że wiemy, jak to robić. Nic nie będzie już trudne, jeśli sięgniemy po ten poradnik. Autor przekonuje nas, że tak naprawdę kiszenie to najlepsze wyjście, które zapewnia nam zdrowie i świetne doznania smakowe. W jasny, klarowny i rzetelny sposób przedstawia swoją wiedzę i zachęca do tego, aby zgłębiać ją dalej. Od tej pory sztuka fermentacji nie będzie już dla ciebie czarną magią, ale czymś całkowicie naturalnym.

AutorSandor Ellix Katz
ISBN9788367014359
Rok wydaniaRok wydania: 2021, oprawa: twarda
WydawnictwoKobiece
Cena detaliczna netto76.10
Cena detaliczna brutto79.91

Napisz recenzję

Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki..

Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki..