Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Twój domowy włoski chleb. Przepisy z różnych regio Zobacz większe

Twój domowy włoski chleb. Przepisy z różnych regio

Autor:  Alessandro Valli
Wydawca: CeDeWu



Kliknij i napisz własną opinię >>

39,82 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Sądzę, że największą pochwałą, jaką można otrzymać w trakcie przygotowywania posiłku, jest usłyszenie od Babci: ja nie potrafię zrobić czegoś tak dobrego. I właśnie to mnie spotkało. I zdarzyło mi się, że Babcia poprosiła mnie, abym ją skarbonkę wiedzy kulinarnej nauczył pieczenia chleba i focacci. Przepojony tym sukcesem, bardziej niż powodzeniem pierwszego wydania tej książki, podjąłem się zadania uczynienia z tego drugiego wydania czegoś wyjątkowego. Zasadnicza część pozostała taka sama zawiera przepisy jak produkować chleb w domu i jak dbać o jego stałą doskonałość. Do tych przepisów dodałem wiele innych, także najnowszych jak focaccia z Recco, chleb cafone, pizza (jej brak w poprzednim wydaniu jest niewybaczalny). W ten sposób powstał poradnik oparty na praktycznym doświadczeniu, znacznie bogatszy od poprzedniego, za którego pomocą możemy naprawdę nauczyć się pieczenia chleba ale nie tylko: można lepiej jeść, zaoszczędzić pieniądze, a także i czas, gdyż sami się przekonamy, że wyprodukowanie chleba wymaga mniej czasu niż kupienie go!

AutorAlessandro Valli
ISBN9788375569988
Rok wydaniaRok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
WydawnictwoCeDeWu
Data premiery2017-10-12
Oprawabroszurowa
Ilość stron224
Cena detaliczna netto46.67
Cena detaliczna brutto49.00
Format16,5x23,5 cm

Napisz recenzję

Twój domowy włoski chleb. Przepisy z różnych regio

Twój domowy włoski chleb. Przepisy z różnych regio