Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Zobacz większe

Zupy podstawą diety

Autor:  Ania Dyk
Wydawca: ASTRUM



Kliknij i napisz własną opinię >>

25,12 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Książka Zupy podstawą diety autorstwa Anny Dyk, dietetyka żywienia, nawiązuje do tzw. żywności funkcjonalnej i modnego ostatnio terminu odżywianie medyczne, którego zadaniem jest wykorzystanie czynników bioaktywnych w jedzeniu. Diety oparte na zupach bogatych w warzywa, a co za tym idzie w mikroelementy, witaminy, białka i węglowodany, jeśli skorelowane są z naszą płcią, wiekiem, wagą oraz stanem zdrowia mogą pomóc w hamowaniu procesów starzenia. Związki zawarte w dietach opartych na zupach z powodzeniem mogą być wykorzystane do walki z nadwagą, pomagając utracić zbędne kilogramy. Niektóre zupy, takie jak kapuśniak, zupy jarzynowe, warzywne, bez dodatku mięsa, mogą w krótkim czasie przyczynić się do utraty znacznej masy ciała. Autorka jednak radzi, aby diety na bazie zup stosować w dłuższej perspektywie, ponieważ utrata masy ciała powinna być bardziej powolna i stopniowana.

AutorAnia Dyk
ISBN9788372779007
Rok wydaniaRok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
WydawnictwoASTRUM
Oprawabroszurowa
Ilość stron172
Cena detaliczna netto33.33
Cena detaliczna brutto35.00
Format14,8x20,4 cm

Napisz recenzję

Zupy podstawą diety

Zupy podstawą diety