Brak produktów
Na śniadanie proponuję omlet z cukinią, szpinakiem i fetą. Chyba że wolisz jajecznicę z cebulą i marchewką albo bułkę z humusem i warzywami?
Na słodko? Oczywiście! Jaglanka na soku jabłkowym, domowa granola lub owsianka z malinami i jeżynami? Na drugie śniadanie do wyboru pieczone awokado z jajkiem, sałatka z indykiem w sezamie lub jogurt z płatkami owsianymi i owocami. W porze obiadowej może skusisz się na krem z topinamburu, gulasz z dynią i rodzynkami albo łososia w marynacie z aromatycznym ryżem? Kolacja równie ciekawa... Na co masz ochotę? Na tortillę z warzywami, risotto z pieczarkami czy szparagi pieczone z ziemniakami, pomidorami i oliwkami?
Autor | Marta Kępa |
ISBN | 9788380383692 |
Rok wydania | Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Arystoteles |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 64 |
Cena detaliczna netto | 7.58 |
Cena detaliczna brutto | 7.96 |
Format | 23,5x16,5 cm |