Brak produktów
Klasyczna pieczeń niedzielna, wykwintne dania z dziczyzny i drobiu czy wyszukane kompozycje z ryb i owoców morza - dzięki tej książce świąteczny obiad rodzinny stanie się kulinarnym przeżyciem. Wykwintne dania dla całej rodziny: od gulaszu cielęcego przez polędwicę wieprzową w sosie gorgonzola po medaliony z szałwią i czosnkiem. Pożywne pieczyste dla zgłodniałych: od polędwicy w ziołach przez gicze jagnięcą po delikatne polędwiczki królicze z patelni. Lekkie smakowitości z drobiu, dziczyzny i ryb: od kurczaka po prowansalsku przez medaliony z dzika po łososia smażonego na szparagach.
Autor | praca zbiorowa |
ISBN | 9783625130086 |
Rok wydania | Rok wydania: 2013, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Vemag |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 68 |
Cena detaliczna netto | 10.11 |
Cena detaliczna brutto | 10.62 |
Format | 21x28,5 cm |