Brak produktów
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
| Autor | Dan Richer, Katie Parla |
| ISBN | 9788324085156 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Koncept |
| Data premiery | 2025-01-29 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 288 |
| Cena detaliczna netto | 76.18 |
| Cena detaliczna brutto | 79.99 |
| Format | 250x205 mm |