Brak produktów
Robienie przetworów jest nie tylko praktyczne, ale także... modne! Pachnąca konfitura czy kolorowa sałatka w słoiczku opatrzonym efektowną etykietką to prezent, który cieszy bardziej niż czekoladki. Przetwory zrobione własnoręcznie są smaczniejsze i zachowują więcej witamin, bo przygotowujemy je ze świeżych owoców i warzyw. Mają także niepowtarzalny smak.
Niezależnie od tego, czy robimy przetwory od lat, czy dopiero zaczynamy przygodę ze słoiczkami, warto korzystać ze sprawdzonych przepisów. I tylko takie znalazły się w tej książce. Przygotowanie przetworów według tych receptur nie zajmie wiele czasu, a bliscy będą się cieszyć zdrowym jedzeniem przez cały rok.
| Autor | Joanna Zielewska |
| ISBN | 9788382503081 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2023, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | Ringier Axel Springer Polska |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 0 |
| Cena detaliczna netto | 16.18 |
| Cena detaliczna brutto | 16.99 |