Brak produktów
Andrzej Wojtasik, współzałożyciel sieci restauracji Yatta Ramen, pasjonat japońskiej kuchni i entuzjasta ramenu, od lat popularyzuje to danie w Polsce. W swojej autorskiej książce kulinarnej prezentuje ponad 50 przepisów na ramen w wersji wegańskiej, inspirowanej bezmięsną kuchnią Japonii sprzed rewolucji Meiji oraz tradycjami kulinarnymi Chin i Korei.
Pozostając wierny klasycznym zasadom przyrządzania ramenu, proponuje zarówno klasyczne, jak i bardziej nietypowe interpretacje - idealne dla każdego, kto chce spróbować swoich sił z jednym z najmodniejszych dań azjatyckich ostatnich lat. Ponadto w książce znaleźć można wiele fascynujących informacji o ramenie, listy niezbędnych składników oraz wiele praktycznych porad.
| Autor | Marcin Wojtasik |
| ISBN | 9788384256374 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Buchmann |
| Data premiery | 2025-11-26 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 256 |
| Cena detaliczna netto | 76.18 |
| Cena detaliczna brutto | 79.99 |
| Format | 235x190 mm |