Brak produktów
Japońska sproszkowana zielona herbata, przez wieki zarezerwowana dla wtajemniczonych, obecnie cieszy się ciągle rosnącą popularnością. W kawiarniach matcha latte stała się równie oczywistą propozycją jak cappuccino czy latte macchiato. Choć najczęściej pijemy ją jako napar, matcha świetnie odnajduje się w kuchni także w innej roli. Wzbogaca smak deserów, nadaje wypiekom subtelny aromat i wyjątkowy kolor, a w wytrawnych potrawach potrafi zaskoczyć swoją delikatną, roślinną nutą. Sięgnij po tę książkę, aby w pełni uwolnić potencjał tkwiący w rytuale, którego historia sięga 7 tysięcy lat.
| ISBN | 9788384256411 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Buchmann |
| Data premiery | 2025-11-26 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 168 |
| Cena detaliczna netto | 57.13 |
| Cena detaliczna brutto | 59.99 |
| Format | 215x160 mm |