Brak produktów
Grupy krwi powstawały w określonych momentach rozwoju naszego gatunku, a ich celem było lepsze dostosowanie człowieka do zmieniających się rodzajów żywności. Każda z grup związana jest więc z określonym typem pożywienia. Istnieją pokarmy, które różni ludzie o różnych grupach krwi przyswajają lepiej lub gorzej. Organizm odkłada w postaci rezerw tłuszczowych te rodzaje pożywienia, które trudniej mu przetworzyć. Z drugiej strony występują też silne reakcje odrzucające, zachodzące we krwi na skutek uaktywnienia się przeciwciał, na przykład przez kontakt z białkami mleka krowiego lub pszenicy, które mogą doprowadzić do wychudzenia. Poradnik ten, opracowany na podstawie wieloletnich badań, pomoże czytelnikom wybrać odpowiedni dla ich grupy krwi sposób odżywiania się, a dzięki temu poprawić stan swojego zdrowia i samopoczucie, a także uzyskać optymalną masę ciała.
Autor | dr Jorg Zittlau |
ISBN | 9788365717184 |
Rok wydania | Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | ABA |
Data premiery | 2020-06-12 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 176 |
Cena detaliczna netto | 28.56 |
Cena detaliczna brutto | 29.99 |
Format | 145x208 mm |