Brak produktów
Konfitury, dżemy, kiszonki Nic nie zastąpi smaku i aromatu domowych przetworów. Zamknięte w słoikach skarby lata są nie tylko pyszne, ale też zdrowe! A ich przygotowanie wbrew pozorom nie musi być skomplikowane i czasochłonne.
Marynowane grzyby, kiszone ogórki, konfitury z wiśni czy śliwkowe powidła dowiedz się, jak je przyrządzić, by smakowały jak z babcinej spiżarni. Ponad 170 przepisów na tradycyjne domowe przetwory, najlepsze metody przetwarzania owoców i warzyw, praktyczne porady znane kiedyś każdej gospodyni ta książka to prawdziwe kompendium wiedzy. Skorzystaj z tradycyjnych receptur i ciesz się smakiem pysznych sałatek, dżemów i kompotów przez cały rok!
Autor | Jolanta Bąk |
ISBN | 9788381725620 |
Rok wydania | Rok wydania: 2020, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Dragon |
Data premiery | 2020-08-05 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 240 |
Cena detaliczna netto | 57.10 |
Cena detaliczna brutto | 59.96 |
Format | 260x195 mm |