Brak produktów
Co było pierwsze jajko czy kura? A co jest tańszym i mniej kalorycznym produktem spożywczym? Oczywiście jajko.Tylko co zrobić, żeby przygotowana na jego bazie potrawa stała się kulinarnym rarytasem? Jak urozmaicić omlet, aby okazał się wykwintnym daniem głównym podczas rodzinnej imprezy? I czy z dnia na dzień można przemienić się w mistrza przekąsek oraz pysznych sufletów?Dzięki książce, którą trzymasz w ręce tak.Zamieszczone w niej przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz-Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej.
| Autor | Barbara Jakimowicz-Klein |
| ISBN | 9788372779496 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa |
| Wydawnictwo | ASTRUM |
| Data premiery | 2017-02-15 |
| Oprawa | broszurowa |
| Ilość stron | 136 |
| Cena detaliczna netto | 27.62 |
| Cena detaliczna brutto | 29.00 |
| Format | 12,5x19 cm |