Brak produktów
W tej książce prezentujemy przepisy na dania z dużą ilością takich przypraw, jak pieprz, chili, imbir, cynamon, kardamon czy goździki. Znajdziesz tu pikantne przekąski, pieprzne potrawy z mięsa, ryb i owoców morza, rozgrzewające warzywne inspiracje oraz korzenne wypieki i napoje.
Odkryj gruzińską zupę charczo, przygotuj skrzydełka z ostrym sosem mojo, zainspiruj się curry w różnych odsłonach.
Czeka cię moc doznań smakowych!
| Autor | praca zbiorowa |
| ISBN | 9788327452061 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2019, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
| Data premiery | 2019-02-14 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 160 |
| Cena detaliczna netto | 23.80 |
| Cena detaliczna brutto | 24.99 |
| Format | 19x25 cm |