Brak produktów
Warzywa strączkowe coraz częściej goszczą na naszych stołach.
Fasola, groch, soczewica, ciecierzyca i bób to wspaniałe nasiona, z których można wyczarować wiele potraw. Warto poznać ich odmiany i dowiedzieć się, do czego można je wykorzystać. Polecamy przepisy na rozmaite potrawy ze strączków: zupy, sałatki, dania warzywne, dania z mięsem i rybą.
Nie rzucaj grochem o ścianę, lecz ugotuj coś pysznego!
| Autor | praca zbiorowa |
| ISBN | 9788327464446 |
| Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: twarda |
| Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
| Data premiery | 2017-06-07 |
| Oprawa | twarda |
| Ilość stron | 224 |
| Cena detaliczna netto | 28.56 |
| Cena detaliczna brutto | 29.99 |
| Format | 275x215 mm |