Newsletter

Zapisz się i odbierz rabat 5%

Email:

Brak produktów

150,00 zł Do darmowej dostawy brakuje:
Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Do darmowej dostawy brakuje: 150,00 zł
Twój sport
Twoja pasja

Złóż zamówienie w ciągu

00

dni

00

godz.

00

min.

00

sek.

a Twoja paczka zostanie wysłana

21.09.2020

Biało-czerwoni na talerzu

Leśniak Tomasz Basałaj Janusz
Wydawca: Axel Springer Polska

Wysyłka: do 48 godzin

39,90 zł

6,00 zł

Oszczędzasz: 33,90 zł (85%)




Opis książki sportowej w księgarni Labotiga:

Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy: „Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami”.

 

Tomasz Leśniak – od 12 lat kucharz piłkarskiej reprezentacji Polski. Krakowianin. Szefem kuchni po raz pierwszy został w wieku 20 lat. Do niedawna szef kuchni w krakowskim hotelu Sheraton. W 2013 roku został zaproszony do Watykanu, gdzie przygotował uroczysty obiad świąteczny dla Gwardii Szwajcarskiej wedle menu swojego autorstwa.

Janusz Basałaj – jeden z najbardziej znanych polskich publicystów i komentatorów sportowych. Twórca redakcji sportowej „Canal+”, były szef sportu w TVP, zastępca redaktora naczelnego „Przeglądu Sportowego”. W sezonie 2004/5 był prezesem Wisły Kraków. Dziś dyrektor departamentu mediów i komunikacji w PZPN. Miłośnik dobrego jedzenia, nie zawsze zdrowego.

 

 

Autor:
Tytuł polskiego wydania:Biało-czerwoni na talerzu
Tytuł oryginału:Biało-czerwoni na talerzu
Autor książki:Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj
ISBN:9788380911208
Format:251 x 198 mm
Data wydania:27 kwietnia 2017
Liczba stron:176
OkładkaTwarda

Napisz recenzję

Biało-czerwoni na talerzu

Biało-czerwoni na talerzu

W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami”.

Ostatnio oglądane
Proszę czekać...